nerum as

Forside
Grunn og Gravearbeid
broytingservicetjenester
salgavfritidseiendommer
nerum
nerummedfjelletsomnabo
kontaktoss

 

brøyting eggedal haglebu

Om vinteren har Nerum as ansvaret for brøyting av hovedveiene til Klev, Skare og Sandvasseter samt sideveier i området. Vi brøyter også på Haglebu – Skiheisen, Åslandseter, Ruglandseter og Åbøfeltet samt Solliseterveien på Buin. Brøyting foregår hovedsakelig opp mot helgene, henholdsvis torsdag og fredag. Men det er selvsagt snefallet som bestemmer når og hvor det er nødvendig å brøyte.

Enkelte av områdene vi brøyter er utsatt for føykevind. Ved ruskete vær kan derfor snøen fort blåse igjen veien selv om vi nettopp har vært der og brøytet. Vi prøver etter beste evne å holde alle veiene åpne til en hver tid men dessverre kan det bli en helt umulig oppgave når det snør og blåser samtidig.

brøyting sigdal

Det er ikke alltid så lett å forestille seg kulde og vindvær når lavlandet forlates i strålende sol og varmegrader. Derfor anbefaler vi alle som skal til fjells å følge med på værmeldingene. Godt utstyr til bilen kan også være lurt om vinteren, som eksempelvis gode dekk og et sett kjettinger ol.

Ring oss gjerne på tlf 911 53 887 (eller bruk mail) for mer detaljer vedrørende brøyting og føre på veien.


Videre tilbyr vi tjenester som skraping og strøing av vei. Tining av stikkrenner under vei og fjerning av snø i forbindelse med påske eller mot våren.