nerum as

Forside
Grunn og Gravearbeid
broytingservicetjenester
salgavfritidseiendommer
nerum
nerummedfjelletsomnabo
kontaktoss

 Beliggenhet

Hytteområdet Skareseter ligger i Sigdal kommune i Buskerud, nærmere bestemt i Eggedal. Området ligger på ca. 900 m.o.h. i et syd-vestvendt og særdeles solrikt terreng i tregrensa. Kommunen er kjent for sin satsing på kulturtradisjoner kombinert med moderne og fleksible tilpasninger for hyttefolk. Bygda har like mange hytter som faste innbyggere, likevel gjør det store kommunearealet at hyttene ligger godt spredt.

andersnatten sigdal hytter
Andersnatten i Sigdal

Skareseterområdet har flott utsikt mot Vestfjella og Holmvassnatten. Alt ligger tilrette for et aktivt friluftsliv sommer som vinter. Området byr på et fint turterreng med stier innover fjellet med en rekke små fiskevann. På vinterstid anbefaler vi de mange oppkjørte løypene som sprer seg utover hele fjellområdet fra Hardangervidda i nord(/vest) til Norefjell skiheis i sør(/øst). Ønsker en å ta bilen fatt for å komme til mer øde strekninger er Vestfjella og Trillemarka flotte rekreasjonsområder.

For den som er glad i å sykle er hele Sigdal et ypperlig treningsområde.


eventyr sigdal hytter

Veibeskrivelse og avstander
Fra Oslo er det ca 155 km gjennom Drammen og Åmot (Blaafarveverket) på riksvei 35 og 287. 10 km etter Eggedal sentrum tar du av fra riksvei 287 mot Skareseter, Sandvasseter og Klevseter (følg skiltingen). Det er bomvei inn mot området. I bommen kan det benyttes kort og mynt.

Skareseter ligger ca. 15 km fra Eggedal sentrum.

Tomtene
Alle tomtene selges som selveiertomter på ca. 1,0 mål, eller bygslingstomt. Tomtene er plassert naturlig inn i terrenget med god avstand fra hverandre. Selges med ferdig opparbeidet infrastruktur. Gå til feltkartet for å se hvordan tomtene ligger i forhold til hverandre på feltet.Vis større kart

Generell hyttestandard
3 soverom pluss hemsplass, bad med vannklosett, dusj og badstue. Bod, matbod, stue med kjøkkenkrok. Natursteinpeis inne og over tak. Kobberbeslag vindu ol, torvtak. Kjøper kan selv være med på innredning av hytta ved salg på ett tidlig tidspunkt.